NOVICE

Športna prireditev - Družina teče 2013


VABILO

KŠTD DOBRAVA DNE 21.9.2012 S PRIČETKOM OB 10.00 URI PRIREJA ŠPORTNO PRIREDITEV »DRUŽINA TEČE«

 

Na teku tekmujeta najmanj dva družinska člana, ne glede na starost.

 

1. OPIS PROGE ZA OTROKE MED 0 IN 10 LET
Otroci počakajo starše na igrišču - STARTU, nakar skupaj z njimi pretečejo še zadnjih 200 metrov do CILJA.

2. OPIS PROGE ZA OTROKE MED 10 IN 17 LET
Start je na igrišču na Dobravi, od koder tekmovalci tečejo proti čolnarni in nato po vodni učni poti do kapele, kjer SKRENEJO V DESNO in PO CESTI ob robu gozda tečejo nazaj na igrišče na Dobravi. Celotna dolžina proge znaša 3.100 metrov.

3. OPIS PROGE ZA OSTALE

Start je na igrišču na Dobravi, od koder tekmovalci tečejo proti čolnarni in nato po vodni učni poti do kapele, kjer SKRENEJO V DESNO in PO CESTI ob robu gozda tečejo nazaj proti igrišču. Ob robu gozda ne skrenejo na desno pri cilju, temveč nadaljujejo naravnost po poljski cesti proti hmeljišču in nato skrenejo na levo do kapele, od koder nadaljujejo po isti poti proti cilju! Celotna dolžina proge znaša 5.200 metrov.

Čas se ustavi, ko priteče v cilj zadnji družinski član. Cilj mora prečkati toliko družinskih članov, kolikor jih je štartalo, drugače se njihov čas ne šteje v skupno razvrstitev. Vsak tek izven označene proge pomeni diskvalifikacijo!

Najhitrejše tri družine prejmejo pokale in diplome. Pokale in diplome prejmejo tudi najhitrejši v kategoriji - otroci med 10 in 17 leti. Vsak otrok za udeležbo prejme diplomo.

Štartnine ni.

Inforamcije, kontakt in prijava Aleksander KOLAR, 031 602-659

 

druzina_tece_2013