NOVICE

Občina Radlje ob Dravi praznuje


Spoštovani,

bliža se mesec september, ko Občina Radlje ob Dravi praznuje svoj praznik. Tudi v letu 2014 bomo prireditve, ki jih združujemo v t.i. Radeljska srečanja, pripravili skupaj v Vami, društvi, organizacijami in posamezniki v Občini Radlje ob Dravi.

Septembrsko dogajanje bi tako želeli zapolniti s programom, ki bo poudarjal druženje in bo povezoval in združeval občane in občanke Občine Radlje ob Dravi. Vsa društva, organizacije in posameznike Občine Radlje ob Dravi, ki se vidite v tako zasnovanem konceptu Radeljskih srečanj 2014 tako pozivamo, da se odzovete našemu povabilu za skupno oblikovanje nepozabnega septembrskega dogajanja, ki bo med 13. in 28. septembrom 2014. 

Prosimo Vas, da nam do 24. julija 2014 v pisni obliki posredujete Vaš program, željeno lokacijo in termin na naslov:

JAVNI ZAVOD ŠKTM RADLJE OB DRAVI, MARIBORSKA CESTA 4, 2360 RADLJE OB DRAVI.

Za vse dodatne informacije smo Vam na voljo na sedežu Javnega zavoda ŠKTM Radlje ob Dravi oz. na telefonski številki 040/852-288 (Milan Šarman).

Še enkrat Vas naprošamo, da dosledno upoštevate določen termin za posredovanje programa, sicer Vaš predlog ne bomo mogli umestiti v program, ki bo poleg Vašega vseboval še vrsto drugih.