NOVICE

IZPOSOJA OPREME V JZ ŠKTM Radlje ob Dravi


Spoštovani!

Javni zavod ŠKTM za šport, kulturo, turizem in mladino zaradi lažje organizacije seznanja vsa društva, javne ustanove in posameznike, da je izposoja naše opreme vsem zainteresiranim možna po predhodni rezervaciji in oddani vlogi za izposojo opreme.Javni zavod ŠKTM za šport, kulturo, turizem in mladino omogoča društvom, javnim ustanovam in posameznikom izposojo naslednje opreme: projektor, platno, žične mikrofone, brezžični mikrofon, stojalo za mikrofone, mešalna miza, zvočnike, stojala za zvočnike, stojala za zastave, zastave, govorniški oder, adapter za prektor, transportni voziček (v nadaljevanju oprema).

Društvo, javna ustanova ali posameznik pošlje povpraševanje po opremi na naslov prireditve@sktmradlje.si ali osebno na sedež JZ ŠKTM-ja, Mariborska cesta 4, pisarna svetovalca za turizem, Dominika Karlatec (1. nadstropje), najmanj sedem dni pred izposojo. . Obrazec in pravilnik za izposojo opreme je dostopen na spletni strani www.sktmradlje.si, pod zavihkom ostalo ali pa v pisarni svetovalca za turizem. Zaradi lažjega vodenja evidence povpraševanj po opremi, rezervacij ne bomo sprejemali preko telefona.

Opremo bomo posojali po pravilniku, ki je objavljen na spletni strani Javnega zavoda ŠKTM. Ker želimo biti dobri gospodarji, nam bo ta preglednost v obojestransko korist.

Za vsa morebitna vprašanja smo vam z veseljem dosegljivi na telefonski številki, 040 852 287, Dominika Karlatec, dipl. vzg., prodročni svetovalec za turizem

 

Direktor JZ ŠKTM: Damjan Cvetko, prof.