NOVICE

DOGAJA SE! Center aktivnosti Koroške je zaživel


Na Javnem zavodu ŠKTM Radlje ob Dravi smo tik pred novim letom prejeli sklep in novico, da smo bili uspešni na javnem razpisu Ministrstva RS za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti za sofinanciranje projektov večgeneracijskih centrov, kar nas še posebej razveseljuje, saj to potrjuje naše dosedanje dobro delo, za nadaljnje delo pa daje dodatni zagon. S 1. januarjem 2017 smo že pričeli skupaj z našimi partnerji izvajati projekt Dogaja se! Center aktivnosti Koroške.

Projekt združuje in nadgrajuje prejšnje programe, ki smo jih v obliki Medgeneracijskega centra Dravske doline in Dnevnega centra za otroke in mladostnike v MMKC izvajali v prejšnjih letih. Skupaj s našim partnerjem Društvom Koroški medgeneracijski center in vsebinskimi partnerji v Mežiški dolini ter društvom ŠENT pa širimo dogajanje in vsebine še na širše območje Koroške regije.

Projekt bo trajal 5 let. Vabljeni na številne delavnice, posvete, predavanja, druženja, aktivnosti v naravi, informativne dejavnosti in še kaj. Dogajanje bo zagotovo še bolj pestro, zato dobrodošli prav vsak dan v letu, tudi ob nedeljah in praznikih.