Nastanitve

Rezervacije in booking: + 386 41 77 11 78 ali info@greenresort.si
https://www.greenresort.si/si/sobe


V objemu zelenih gozdov in hmeljevih nasadov se skriva v čistem centru manjšega mesta Radlje ob Dravi prijeten Marenberški mladinski hotel.

Mladim, kolesarjem, popotnikom, motoristom in drugim občasnim obiskovalcem hostel Radlje ob Dravi zagotavlja prenočišča ovrednotena s petimi trikotniki. Na voljo je 16 eno, dvo, tro in štiriposteljnih sob s 42 ležišči. Kapaciteto namestitev, pa lahko po potrebi povečamo s dodatnimi ležišči, v kolikor je skupina večja.

Sobe imajo TV, Wi-fi in lastno kopalnico z WC-jem. Objekt je popolnoma prirejen invalidom, še posebej, pa sta po invalidskih standardih urejeni dve sobi s skupno 7 ležišči. Hostel ima tudi dvigalo in lastno parkirišče. V garažah lahko gostje brezplačno hranijo kolesa, motorje ali smučarsko opremo.

Za kulinarične užitke je na voljo restavracija s kavarno. Gostje, pa si lahko v dveh priročnih kuhinjah tudi sami pripravijo razne napitke ali manjše obroke hrane. Prav tako je gostom na voljo pralno - sušilni stroj, ki je na voljo v skupni priročni kuhinji v prvem nadstropju.

V pritličju se nahaja poleg recepcije tudi velika dvorana. Z 225m2 površine so v njej mogoče prireditve vseh vrst: od kongresne dejavnosti, seminarjev, predavanj pa tudi zabavne prireditve in poroke. Dvorana nudi pokrito teraso in je opremljena s sodobno tehnično konferenčno opremo.

Vse dni v letu je v kletni etaži odprt tudi Marenberški mladinski kulturni center, ki nudi kino kotiček, raznovrstne družabne aktivnosti, programe neformalnega izobraževanja, ustvarjalne in sprostitvene delavnice, itd. Obiskovalcem so prav tako na voljo multimedijska soba, brezplačna uporaba računalnikov ter predavalnice.

Zaradi svoje lege, neposredne bližine Športnega hiše, vodnega parka Reš, urbanega kolesarskega parka, številnih kulturnih in zgodovinskih znamenitosti, bodo v njem svoje mesto našli športni klubi, ekipe, šolske in poslovne skupine, zaključne družbe, športni navdušenci, družine ter posamezniki.

Oddaljenost
Objekt je lociran v centru mesta, gostinski objekti 20 m, nočni bar 20 m, pošta 50 m, smučišče 13,5 km, športno igrišče 500 m, športna dvorana 500 m, plezalna stena Kalvarija 700 m, Bowling center Bajta 500 m, trgovinski objekti 30 m, železniška postaja 3 km, bencinski servis 500 m, lekarna 10 m, nujna medicinska pomoč 300m, policija 40 m, cerkev 40 m, vodni park Reš 2 km mejni prehod Radelj 5 km.

Posebnosti
Znani smo po prijaznih in ustrežljivih ljudeh, ki poskušajo svojim gostom priskrbeti kar najbolj prijetno izkušnjo bivanja. Možnost prihoda in odhoda 24 h /dan (prihod receptorja na telefonski klic), invalidom prijazno bivanje in prostorska ureditev, možnost izposoje kartice za atletsko stezo, zajtrk, možnost brezplačnega pranja perila. Komunikacija možna v angleškem, nemškem in hrvaškem jeziku.

Naša posebnost je prijetno domače okolje ter raznovrstne ustvarjalne delavnice, ki se jih lahko obiskovalci vseh starosti dnevno brezplačno udeležijo. Odlično doživljajsko izkušnjo nudijo kolesarski adrenalinski park, plezalna stena na Kalvariji, športna infrastruktura v Športni hiši in na Stadionu ter v poletnih mesecih Vodni park Reš s toboganom. Odličen je tudi nabor pohodniških in kolesarskih destinacij.
Marenberški mladinski hotel Radlje ob Dravi