IZPOSOJA E-KOLES

Vzpostavljen je sistem izposoje električnih koles na dveh lokacijah: pred večnamensko dvorano v Vuhredi ter pri Kozolcu ob Vodnem parku.

Produkt je zasnovan tako, da omogoča turistom nov zeleni in moder način prihoda v našo destinacijo. Deluje pa na način, da se lahko gostje z vlakom pripeljali do Vuhreda, si tam izposodijo električno kolo, s katerim se lahko udobno odpeljejo na kopanje do Vodnega parka, kjer je postavljena drugo izposojevalnico električnih koles. Prav tako se lahko udeležijo kakšne izmed prireditev v našem kraju ali pa se odpravijo na raziskovanje katere izmed številnih kolesarskih poti na Pohorju in Kozjaku. Na koncu pa se s kolesom zopet vrnejo do Vuhreda in se z vlakom odpravijo nazaj proti domu.

V naši okolici najdete mnogo zanimivih kolesarskih stez, od Pohorja do Kozjaka, ob reki Dravi in vse do sosednje Avstrije. Tako možnosti za raziskovanje ne bo zmanjkalo. Z izposojo e-koles želimo promovirati zdrav način življenja, mehko mobilnost, ki pripomore k zniževanju ogljičnega odtisa ter skrbi za zeleni in trajnostni razvoj naše občine.

Zakaj izbrati e-kolo?
  • Ker z njim aktivno preživljamo svoj prosti čas;
  • ker njim lažje premagujemo večje vzpone in razdalje;
  • ker lahko občudujemo naravo in uživamo v gibanju na prostem;
  • ker smo ekološko osveščeni.
Več o sistemu izposoje e-koles si lahko preberete tukaj.Izposoja e-koles